Akçay İlkokulu

Vizyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizin yetenek ve gereksinimlerine uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak ortamı ve eğitim hizmetini sunmaktır.

Misyon: “Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın içinde bulunmaktan memnun olduğu, çevreye öncülüğü ve alanının en iyisi olarak gurur duyulan, örnek eğitim yuvası olmak.”

Saatler: 09:00 ta ders başlayıp 15:30 da sona ermektedir.
Isınma: Kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda yurttışı ortaklı E-Twenning projesi yürütülmektedir.

Telefon - 02426292013

Belgegeçer - (242) 629 2013

WEB - https://701497.meb.k12.tr

Adres - AKÇAY MAH. İLKOKUL CAD. NO: 50 ELMALI / ANTALYA

Öğretim Şekli :Normal öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Büyükşehir yasasından önce belde olan Akçay artık Elmalı´nın mahallesidir. Sağlık Ocağı ve Karakol bulunmaktadır.

Adres - AKÇAY MAH. İLKOKUL CAD. NO: 50 ELMALI / ANTALYA

Ulaşım Okulumuz öğretmenlerinin ulaşımı için düzenli servis aracı bulunmaktadır. Öğretmenlerimiz öğretmen servisi ile Elmalı ilçe merkezinden gelmektedirler. Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 25 km uzaklıkta olup il merkezine 145 km uzaklıktadır.